mobile-iconpentru orice informatii:0754225588

sep-iconBINE ATI VENIT PE SITEUL AMRITAFOOD

Amrita este un nou producator de conserve in sistem lohn si isi propune sa ofere servicii de foarte buna calitate.

Utilajele de generatie noua precum si personalul serios si calificat va contribui la servicii de inalta calitate si seriozitate. Serviciile se concentreaza pe finalizarea unor produse alimentare cum ar fi sterilizarea conservelor realizate de alte firme cu care Amrita este in colaborare.

Productia colaboratorilor nostri actuali se concentreaza pe alimente de foarte buna calitate, care pot fi consumate in posturile religioase dar si de vegetarieni si vegani.

Amrita isi ofera serviciile de sterilizare si pasteurizare a conservelor de tabla dar si de aluminiu, firmelor colaboratoare pe termen lung.

Serviciile noastre vor duce la posibilitatea consumatorilor de a duce cu ei alimente, in calatorii lungi, la munte sau la mare in aproape orice conditii. Alimentele procesate de Amrita vor avea o viata lunga de 2 ani, deci un termen foarte lung in care se vor putea consuma.

 

Seriozitatea pe care firma noastra o promite se va concretiza in produsele finite impecabile care vor ajunge la consumatori prin intermediul colaboratorilor nostri si care isi vor asuma intreaga responsabilitate pentru alimentele puse in circulatie pe piata romaneasca sau de peste hotare.

Tocmai de aceea firma noastra resimte responsabilitatea asumata de colaboratorii nostri si aici face parte si munca depusa de noi.

Conservele care ajung la noi spre sterilizare au intotdeauna un drum lung de parcurs trecand prin priceperea si experienta specialistilor care pun in valoare retete deosebit de gustoase si nu in ultimul rand sanatoase.

Suntem bucurosi ca putem face parte din cei care le ofera consumatorilor alimente de o calitate foarte buna si nu in ultimul rand foarte sanatoase.

Welcome

ECHIPA PROFESIONISTA

Welcome

SERVICII DE CALITATE

Welcome

LIVRARE RAPIDA SI EFICIENTA